Leren auto bekleding verven

leren autostoel interieur verven

Leren auto bekleding verven?

Wil je de leren auto bekleding verven omdat deze beschadigd, bekrast of verweerd is of gewoon omdat je toe bent aan een nieuwe frisse kleur?. Dan heb ik goed nieuws voor je. De leren bekleding in je auto waar jij je nu nog aan stoort kan volgende week weer als nieuw zijn!

Wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen:

Angelus leerverf is speciaal ontwikkeld voor gladde leersoorten en is verkrijgbaar in 140 kleuren. Het resultaat is een bijzonder sterke en flexibele dekking.
Het is verstandig om de geverfde leren auto bekleding goed te onderhouden. Hier kun je ongeveer 2 weken na het verven mee beginnen door de leren auto bekleding te behandelen.

  • Acetone en pluisvrije doeken op het boodschappenlijstje zetten

Voor acetone of en pluisvrije doeken kun je in vrijwel elke supermarkt terecht. Je kunt je oude sokken (alleen wanneer deze geen pluisjes afgeven)
of eventueel keukenpapier gebruiken.

Het Simpele 5-Stappenplan

Stap 1. Leren auto interieur uit de auto halen

Dit is niet noodzakelijk. Je kunt de leren auto bekleding ook verven zonder het uit de auto te halen. Het nadeel hiervan is dat je weinig ruimte hebt om te werken en dat sommige plekken moeilijk bereikbaar zijn.

Stap 2. Schoonmaken van de leren auto bekleding

Maak het geheel stofvrij. Je kunt een fietspomp of compressor gebruiken om de alle stof weg te blazen. Behandel het hierna met Acetone of Angelus Preparer & deglazer.
Lees ook Zelf Leer Verven

Stap 3. Leren auto bekleding verven

Behandel de leren autobekleding met de leerverf. Zie ook Zelf Leer Verven

Stap 4. Leren auto interieur terug in de auto plaatsen

Stap 5. Genieten van je nieuwe leren auto interieur

leren auto bekleding verven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat is het, meer stappen zijn er niet! Dus als je nu actie onderneemt, kun je volgende week al in je nieuwe leren autostoel zitten!

dec 4, 2016 | Geplaatst door | Reacties uitgeschakeld voor Leren auto bekleding verven