Angelus leerverf topmerk in leerverf

Angelus leerverf staat wereldwijd bekend als de beste leerverf.

Angelus leerverf is verkrijgbaar in 140 kleuren en met de beste eigenschappen.

angelus leerverf verf kleuren

 

Eigenschappen van Angelus leerverf

  • Uitstekende hechtkracht
  • Zeer sterk en daardoor heel goed bestand tegen vlekken, vuil en beschadigingen
  • De verf is elastisch, watervast en breekt niet
  • Eenvoudig in gebruik (zie zelf leer verven voor een uitgebreide handleiding)

Het resultaat van Angelus producten is dat het geverfde leer een aanzicht en flexibiliteit heeft die niet van nieuw te onderscheiden is.

Angelus leerverf producten

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van het complete assortiment Angelus leerverf met een korte beschrijving en links naar de productpagina’s van leerverfshop.nl.
Dit heb ik gedaan zodat wanneer je geïnteresseerd bent een voordelig adres hebt om de producten te bestellen. Leerverfshop.nl is een voordelige webwinkel waar je voor alle Angelus leerverf producten terecht kunt en hanteert zéér gunstige voorwaarden zoals snelle levering en lage verzendkosten.

  • Angelus Preparer & Deglazer

Voorbehandeling van het leer zorgt voor een beter resultaat. Preparer-Deglazer reinigt het te verven oppervlak, zodat de leerverf optimaal hecht. Dit middel is op basis van Acetone, maar minder agressief. Pure acetone of spiritus kan bij verkeerd of overmatig gebruik het leer beschadigen.

  • Angelus Duller

Omdat smaken verschillen, ontwikkelde Angelus de Duller. Hiermee verminder je naar eigen smaak de glans van de leerverf. Hoe meer Duller je toevoegt, hoe matter de look.
Na het mengen is het verstandig om eerst op een ander stuk dan het te verven leer te testen hoe het resultaat is.

  • Angelus Finisher

Angelus finisher beschermt en accentueert de glans van Angelus leerverf. De basiskleuren hebben een zachte glans; neonkleuren zijn matter. Kies Finisher Mat, Satijn, Satijn hoogglans, Glans of Hoogglans om het resultaat te versterken en van een waterafstotende beschermingslaag te voorzien.

Bovenstaande links verwijzen naar de website van leerverfshop.nlDit heb ik gedaan zodat, wanneer je geïnteresseerd bent, een voordelig adres hebt om de bovenstaande producten te bestellen. Leerverfshop.nl hanteert gunstige voorwaarden zoals snelle levering en lage verzendkosten.

dec 3, 2016 | Geplaatst door | Reacties uitgeschakeld voor Angelus leerverf topmerk in leerverf