Creatief met leerverf | de mogelijkheden zijn eindeloos!

Creatief met leerverf bezig

 

leren bank verven

Ben je creatief aangelegd en is knutselen en hobbyen écht jouw ding? Geniet je er elke keer weer van als je iets moois gemaakt hebt?
En helemaal als het ook nog eens erg nuttig te gebruiken is in het dagelijkse leven?

Wellicht is leerverven/lederverven dan wel iets voor jouw. Er zijn namelijk veelmogelijkheden om saaie leren producten om te toveren tot prachtige, unieke producten en hier een geheel eigen draai aan te geven. Het is natuurlijk al fijn wanneer je jouw oude leren bankstel of fauteuil weer als nieuw kan maken door deze te verven. Maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden met leerverven/lederverven.

creatief met leerverf leren stoel verven

Hebt u bijvoorbeeld al gedacht aan het verven van leren schoenen of laarzen, sportschoenen, stoelen, tassen, jassen, riemen, autostoelen, autostuur, auto-interieur, fietszadels, paardrijzadels, enz?

leren autostoel interieur verven

Je kunt vast nog wel een hoop andere leren producten bedenken die je zou kunnen verven. Doordat het mogelijk is om meerdere kleuren leerverf/lederverf te gebruiken voor 1 product zijn de mogelijkheden écht eindeloos. Leerverf/lederverf is in erg veel kleuren en kleine verpakkingen verkrijgbaar.

Wil je jouw leren tas opfleuren met veel opvallende kleuren en zo in stijl gaan shoppen? Of wil je gekleurde accenten aanbrengen op je auto-interieur om je auto net wat meer klasse te geven? Wil je jouw leren jas in de kleuren van uw favoriete voetbalclub verven? Wil je een leren tas met tijgerprint en bijpassende leren laarzen?

Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk met leerverven/lederverven

Laat die creativiteit eens gaan. Ga aan de slag en maak je eigen unieke producten!
Wij zijn erg benieuwd naar jouw creativiteit met leerverf.

dec 3, 2016 | Geplaatst door | Reacties uitgeschakeld voor Creatief met leerverf | de mogelijkheden zijn eindeloos!